МЕНЮ
Your Cart

РЕВЕРАНС КЪМ ДАМИТЕ

Тази нова колекция, съвместна работа на фотографа Сю Брайс и Тenba, обединява вярата на Сю Брайс, че „простотата и функционалността са всичко“, с любовта ѝ към винтидж ерата и класическите линии. С колекцията Sue Bryce, традицията в модата на Tenba от Ню Йорк, среща модата на LA. Тази колекция е достатъчно здрава, за да се справи с техниката ви, независимо дали сте по улиците на града, или трябва да обиколите половин свят.

ФУНКЦИЯТА СРЕЩА МОДАТА

Уморихте ли се да жертвате функцията за малко повече стил? Колекцията Sue Bryce съчетава най-доброто от двата свята - модерен добър външен вид и практичен дизайн, който отговаря на нуждите на професионалните фотографи. Когато изглеждаш добре, се чувстваш добре и когато се чувстваш добре ... добре, вие знаете останалото!

СТИЛНО, НО ЕКО

Съчетавайки еколукс с качествена изработка, колекцията Sue Bryce съчетава изискана ЕКО кожа със същата дълготрайност и издържливост, като другите чанти Tenba. В зачитане на веган обществото.

СЪВМЕСТИМОСТ С ШИРОКА ГАМА КАМЕРИ И ОБЕКТИВИ

Всяка чанта в колекцията ще събере до две безогледални или DSLR камери с трите най-популярни обектива на 2,8: 16-35 мм, 24-70 мм и 70-200 мм. Всички чанти са с размери, за да отговарят изискванията за ръчен багаж на вътрешни и международни полети в САЩ.

Sue Bryce

Марка: Tenba
Това е кралицата на комфорта от колекцията Sue Bryce - раница за всеки ден, която поема пълен комплект професионални камери (2 камери, 5-7 обектива до 70-200 мм 2.8) плюс 15-инчов лаптоп. Тя е не само съвместима с международните летищни изисквания, но и ще се побере под седалката в повечето самолет..
499.00лв.
Фоточанта Tenba Sue Bryce Hat Box Shoulder Bag Фоточанта Tenba Sue Bryce Hat Box Shoulder Bag
До изчерпване -25 %
Марка: Tenba
Това е чантата, която вдъхнови всички - Hat Box с изящни детайли, но с интериор, който е проектиран прецизно за да защити професионален комплект камери (2 камери, 3-5 обектива до 70-200 мм 2.8). Тя отговаря на международните леищни изисквания, а допълнителния ремък на задната страна позволява да се ..
389.00лв. 519.00лв.
Фоточанта Tenba Sue Bryce Hat Box Tote 15 Фоточанта Tenba Sue Bryce Hat Box Tote 15
До изчерпване -25 %
Марка: Tenba
Когато скоростта е от първостепенно значение, отговорът е Tote. Тази чанта събира пълен комплект професионални камери (1-2 камери, 4-6 обектива до 70-200 мм 2.8) плюс 15-инчов лаптоп и дава възможност за бърз достъп до всеки джоб в нея. Тя отговаря на международните летищни изисквания, а ремъка на з..
367.00лв. 489.00лв.
Фоточанта на колелца Tenba Sue Bryce Hat Box Roller Фоточанта на колелца Tenba Sue Bryce Hat Box Roller
Бестселър
Марка: Tenba
Как да допълните съвършения дизайн на новата колекция Sue Bryce Hat Box ? Като добавите колела, разбира се. Изградена със същите изящни детайли като чантата на рамото Hat Box, тя поема тежестта на вашия професионален комплект фотоапарати (2 камери, 3-5 обектива до 70-200 мм 2.8) и поставя всичко то..
649.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
FUTLON V2
ПО-НАДЕЖДЕН
Семпъл, комфортен и универсален, готов за нови дестинации!
Виж колекцията
ПАЗАРУВАЙ
С ОТСТЪПКА
Винаги изгодни оферти сред любимите ви продукти
Виж офертите