МЕНЮ
Your Cart

НАШИТЕ ЧАНТИ И КУФАРИ ЗАЩИТАВАТ ТЕХНИКАТА НА ФОТОГРАФИ И КИНЕМАТОГРАФИ

Основана от фотограф през 1977 г. в Ню Йорк, Tenba показва на света, че професионалните фотографски чанти могат да изглеждат по друг начин.

Тенба произвежда висококачествени чанти и раници за фотокамери и фотографско оборудване, и е сред лидерите по отношение на иновации и качество. Робърт Уайнреб е фотографът от Ню Йорк, който създава марката. В продължение на няколко години Боб пътува и обикаля света със своето фотографско оборудване, и държи обективите за камерите си увити в плетени зимни шапки, вкарани в обикновена раница. Той мечтае за чанта, носена през рамо, с вградена защита за камерата и разбира се започва да мисли как да я създаде. Шивашки магазин в SoHo реализира първия му прототип на чанта Tenba. Така Tenba се ражда и развива в самото сърце на любимия на всички град в света - Ню Йорк.

Tenba е еволюира заедно с нуждите на фотографите, създавайки здрави, интуитивно проектирани чанти и калъфи за защита на фотографското оборудване. Независимо дали снимате в Сентрал Парк или Антарктида, Tenba ще ви заведе там и ще ви върне обратно, с непокътната техника.

Tenba не прави компромиси, не правете и вие.

TENBA (TEN-BAH)

„Tenba“ произлиза от тибетската дума за силен, непоклатим и надежден. Постоянната цел на Tenba е да създава надеждни чанти, раници и калъфи, за да може техниката да е винаги добре защитена, независимо къде ще ви отведе вашата работа. „Искаме да се чувствате уверени да носите вашата екипировка дори при неблагоприятно време, неприятни квартали или ако искате да създадете блестящо впечатление на нов клиент.
Иконата "T-Shield" е напомняне за нашата отдаденост да защитим Вашата техника.”

ПОГЛЕД НАЗАД

Да отдадем дължимото на фотографията с няколко снимки през далечната 1980г., от първото шивашко студио на Робърт Уайнреб в града, както и различни търговски изложения, и други спомени.

ОТКРИЙ TENBA


ЗАПОЗНАЙ СЕ С ПОСЛАНИЦИТЕ

Независимо дали пътуват по света или остават в студиото си, тези фотографи и режисьори се нуждаят оборудването им да бъде добре организиранo и защитенo, за да бъде работата повече от удоволствие. Те никога не правят компромиси, както и вие не бива. Срещнете се с посланиците на Tenba по света и продуктите на които се довериха:

#tenba.bg

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ TENBA ОБЩНОСТТА

Последвайте ни в Instagram за още интересни съвети, снимки, вдъхновение, идеи за пътуване и още повече. Тагнете ни с #tenba.bg ако искате да ни покажете работата си, кой от нашите продукти ползвате и да споделите любимите си моменти с фотографията.

НИЕ НИКОГА НЕ ПРАВИМ КОМПРОМИСИ,
НЕ ПРАВЕТЕ И ВИЕ!