МЕНЮ
Your Cart
ЗА НАС
ЗА НАС

НАШАТА МАРКА

Основана от фотограф през 1977 г. в Ню Йорк, Tenba показва на света, че професионалните фотографски чанти могат да изглеждат по друг начин. Тенба произвежда висококачествени чанти и раници за фотокамери и фотографско оборудване и е сред лидерите, по отношение на иновации и качество. Робърт Вайнреб е фотографът от Ню Йорк, който създава марката. В продължение на няколко години Боб пътува и обикаля света със своето фотографско оборудване и държи обективите за камерите си, увити в плетени зимни шапки, вкарани в обикновена раница. Той мечтае за чанта, носена през рамо, с вградена защита за камерата и разбира се, започва да мисли как да я създаде. Шивашки магазин в SoHo реализира първия му прототип на чанта Tenba. Така Tenba се ражда и развива в самото сърце на любимия на всички град в света - Ню Йорк. Tenba е еволюира заедно с нуждите на фотографите, проектирайки строги, интуитивно проектирани чанти и калъфи за защита на фотографското оборудване. Независимо дали снимате в Сентрал Парк или Антарктида, Tenba ще ви заведе там и ще ви връне обратно, с непокътната техника.

ОТКРИЙ TENBA

Tenba никога не прави компромиси!
ЗА НАС
ЗА НАС

TENBA (TEN-BAH)

„Tenba“ произлиза от тибетската дума за силен, непоклатим и надежден. Постоянната цел на Tenba е да създава надеждни чанти, раници и калъфи, за да може техниката да е винаги добре защитена, независимо къде ще ви отведе вашата работа. „Искаме да се чувствате уверени да носите вашата екипировка дори при неблагоприятно време, неприятни квартали или ако искате да създадете блестящо впечатление на нов клиент. Иконата "T-Shield" е напомняне за нашата отдаденост да защитим Вашата техника.”

www.tenba.bg е под административен контрол и оперативно управление на ВИП Трейдниг Дидживижън ООД с ЕИК: 202419294, адрес на управление: гр. София, ул. Васил Кънчев 26. Навсякъде, където в този документ се изполва www.tenba.bg, всички произтичащи права и задължения според закона възникват за и от името на ВИП Трейдниг Дидживижън ООД.