МЕНЮ
Your Cart

ЕКСТРЕМНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Родени в Ню Йорк, чантите Axis на Tenba са достатъчно здрави, за да издържат на сурови условия и тичане в градска среда, както и да ви придружат до другия край на света. Вашите камери и оективи остават защитени, независимо от това къде и какво ви вдъхновява.

КОГАТО СТЕ ГОТОВИ

Дори в моментите, когато трябва да реагирате моментално, за да снимате с Axis го правите лесно. Просто разкопчавате страничния сектор и взимате камерата, готови за действие. В допълнение уленение добавят и задното и горното отделения.

ЧУВСТВАЙТЕ СЕ УДОБНО

Независимо дали сте високи или не Tenba ще ви пасне. Коланите на Axis са лесно регулируеми, за да се паснат на вашата височина и се доставя със свалящ се колан за по-голяма стабилно на гърба. Коланът е проектиран, така че да позволи свободен въздушен поток в по-топло време.

ДОТАТЪЧНО ЗДРАВИ ЗА ВСЯКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Независимо дали проправяте път през градкия трафик с колело или карате по черен път, Axis чантите са конструирани, така че да предпазват и защитават от удари или влага. Каквото и да сте ложили в чантите на Axis, то ще стигне до там, където отивате без драскотина.

Axis

Axis
Фотораница Tenba Axis Tactical 20L Backpack - Black Фотораница Tenba Axis Tactical 20L Backpack - Black
Бестселър
Марка: Tenba
Външни размери (Д x В x Ш) 300 x 500 x 220 мм Вътрешни размери (Д x В x Ш) 280 x 470x 150 мм Дишащ гръб Да Дъждобран Да Задно отваряне на раницата Да Материал Вън-Водоотблъскващ найлон и YKK ципове. Вътре-Ripstop най..
329.00лв.
Марка: Tenba
Външни размери (Д x В x Ш) 320 x 510 x 240 мм Вътрешни размери (Д x В x Ш) 290 x 490x 170 мм Дишащ гръб Да Дъждобран Да Задно отваряне на раницата Да Материал Вън-Водоотблъскващ найлон и YKK ципове. Вътре-Ripstop най..
344.00лв.
Марка: Tenba
Външни размери (Д x В x Ш) 350 x 570 x 250 мм Вътрешни размери (Д x В x Ш) 320 x 540x 170 мм Дишащ гръб Да Дъждобран Да Задно отваряне на раницата Да Материал Вън-Водоотблъскващ найлон и YKK ципове. Вътре-Ripstop най..
459.00лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)