МЕНЮ
Your Cart

ЕЛЕГАНТНА ЗАЩИТА

Tenba не прави компромиси, не трябва и вие да ги правите. Водени от това мото създадохме серия Cooper. Съчетание на елегантност, удобство и сигурност, за да се наслаждавате на моментите в които снимате… и не само.

ОТВЪД ДОБРИЯТ ВЪНШЕН ВИД

Освен красивият дизайн в серия Cooper, ще откриете още качествена конструкция и внимание към детайлите. Здравата, но мека памучна материя, подсилена с Кордура*, елегантни кожени акценти и интериорен дизайн, осигуряват организираност и защита на техниката ви. Ще имате цялата увереност, от която се нуждаете за следващият си ангажимент.
*Кордура е вид тъкан с полиамидна структура, изобретена в САЩ около 30-те години на 20в. Водоустойчива, трайна и здрава, материята намира широко приложение първоначално във военните униформи. Днес предимствата ѝ я правят широко предпочитана в различни области.

ГОТОВИ ЗА ДЕЙСТВИЕ КОГАТО ТРЯБВА

С горния цип на Cooper за бърз достъп сте готови да снимате във всеки един момент. Благодарение на водоотблъскващото покритие на Cooper и кожения долен панел, не е нужно да се притеснявате за времето, дори да трябва да поставите чантата си на земята. Да ви хване истински порой? Просто покрийсте с дъждобранът на Cooper за максимална защита.

БЕЗШУМНО И ДЕЛИКАТНО

Не бъдете един от ТЕЗИ фотографи. Tenba знае, че има моменти в които искате да смените техника или обектив без никой да разбере – по време на сватба или спектакъл. За целта просто издърпайте сухия цип на меинджъра леко надолу, преди да отворите капака.

Cooper

Cooper
Марка: Tenba
Джоб за Телефон Дъждобран Двулицев Материал Cordura, промазан с восък текстил, YKK ципове Тип чанта/аксесоар Раница Цвят Графит Външни размери (Д x В x Ш) 290 x 480 x 150 мм Вътрешни размери (Д x В x Ш) ..
278.00лв. 309.00лв.
Марка: Tenba
Височина (външен размер) 430 мм Джоб за Телефон Дъждобран Двулицев Дълбочина (външен размер) 130 мм Дълбочина (вътрешен размер) 100 мм Задно отваряне на раницата Не Материал Естествена кожа и текстил ..
242.00лв. 269.00лв.
Фоточанта Tenba Cooper 13 Slim Сив Фоточанта Tenba Cooper 13 Slim Сив
Бестселър
Марка: Tenba
Външни размери (Д x В x Ш) 370 x 270 x 140 мм Вътрешни размери (Д x В x Ш) 340 x 240 x 90 мм Джоб за Телефон Дъждобран Двулицев Отделение за лаптоп 330 x 230 x 30 мм Цвят Графит Размер   Г..
359.00лв.
Марка: Tenba
Джоб за Телефон Дъждобран Двулицев Цвят Графит Размер 24 x 16.5 x 12.5 Гаранция 60 месеца..
169.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)