МЕНЮ
Your Cart

ЗА ВСЕКИ СЕЗОН

Без значение дали сте градски турист, заклет планинар или снимате само през уикенда, Shootout серията е създадена с мисъл за вас. Дори с пълен набор от фото или видео оборудване, раницата на Shootout е за всякакви метеорологични условия е идеалният спътник за следващото ви приключение на открито.

ПОСРЕЩНЕТЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА ОТКРИТО СПОКОЙНИ

Тези леки, но здрави раници са създадени да осигурят комфорт дори при най-дългите преходи и с най-голямо натоварване. Независимо дали имате тесни или широки рамене, достатъчно е да регулирате колана на раницата, за да прилепне добре към гърба ви, за да ви е удобно.

ЗАБРАВЕТЕ ЗА ВРЕМЕТО

Не позволявайте на малко дъжд, сняг или киша да ви сплашат или забавят. Изработени от здрави водоотблъскващи материали, раниците Shootout могат да се справят с времето, независимо дали се разхождате в дъждовна гора или сте на дълъг преход в снежна буря. Вие може да се окажете мокри и влажни, но екипировката ви няма.

ГРАБВАЙТЕ И ТРЪГВАЙТЕ

За да уловите ОНЗИ момент веднъж в живота, бързината е от съществено значение. С Shootout серията можете бързо да вземете фотоапарата си през отвора отзад (модели 14L и 16L) или през страничния достъп ( модели 24L и 32L) и никога да не се налага да се бавите, за да оставите раницата, и да извадите камерата си.

Shootout

Фотораница Tenba Shootout 14L Slim Backpack Фотораница Tenba Shootout 14L Slim Backpack
До изчерпване -25 %
Марка: Tenba
14L раницата постига професионални характеристики в компактни размери и ще побере 1-2 безогледални камери или DSLR с 3-5 обектива, плюс 10-инчов таблет. Освен това пасва на DJI Mavic и други компактни дронове от същия клас. Нашата цел при проектирането на Shootout Backpack беше да създадем най-..
284.00лв. 379.00лв.
Фотораница Tenba Shootout 16L Backpack Фотораница Tenba Shootout 16L Backpack
До изчерпване -25 %
Марка: Tenba
16L раницата постига професионални характеристики в компактни размери и ще побере 1-2 безогледални или DSLR камери с 3-5 обектива, плюс 10-инчов таблет. Освен това пасва на DJI Mavic и други компактни дронове от същия клас.Нашата цел при проектирането на Shootout Backpack беше да създадем най-удобна..
299.00лв. 399.00лв.
Марка: Tenba
Раницата 24L  ще побере 1-2 безогледални или DSLR камери с 5-7 обектива, плюс 17-инчов лаптоп. Освен това пасва на DJI Mavic и други компактни дронове от същия клас. Раницата ще защити пълна професионална система от камери и отговаря на най-строгите международни изисквания за пренос на авиокомп..
579.00лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
FUTLON V2
ПО-НАДЕЖДЕН
Семпъл, комфортен и универсален, готов за нови дестинации!
Виж колекцията
ПАЗАРУВАЙ
С ОТСТЪПКА
Винаги изгодни оферти сред любимите ви продукти
Виж офертите