МЕНЮ
Your Cart

ЕКСТРЕМНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Родени в Ню Йорк, чантите Axis на Tenba са достатъчно здрави, за да издържат на сурови условия и тичане в градска среда, както и да ви придружат до другия край на света. Вашите камери и обективи остават защитени, независимо от това къде и какво ви вдъхновява.

КОГАТО СТЕ ГОТОВИ

Дори в моментите, когато трябва да реагирате моментално, за да снимате с Axis го правите лесно. Просто разкопчавате страничния сектор и взимате камерата, готови за действие. В допълнение улеснение добавят задното и горното отделения.

ЧУВСТВАЙТЕ СЕ УДОБНО

Независимо дали сте високи или не Tenba ще ви пасне. Коланите на Axis са лесно регулируеми, за да се паснат на вашата височина и се доставя със свалящ се колан за по-голяма стабилно на гърба. Коланът е проектиран, така че да позволи свободен въздушен поток в по-топло време.

ДОСТАТЪЧНО ЗДРАВИ ЗА ВСЯКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Независимо дали проправяте път през градския трафик с колело или карате по черен път, Axis чантите са конструирани, така че да предпазват и защитават от удари или влага. Каквото и да сте сложили в чантите на Axis, то ще стигне до там, където отивате без драскотина.

Axis

Марка: Tenba
Раницата Axis 20L от Tenba е моделирана по тактически, военни раници и е проектирана да носи удобно и сигурно вашето мобилно фотостудио. Просторното му основно отделение разполага с регулируема преградна система, която може да побере безогледална фотокамера или DSLR с до 300mm f / 2.8 обектив, пет д..
329.00лв.
Фотораница Tenba Axis Tactical 24L Backpack - Black Фотораница Tenba Axis Tactical 24L Backpack - Black
Бестселър
Марка: Tenba
Раницата Axis 24L от Tenba е моделирана по тактически, военни раници и е проектирана да носи удобно и сигурно вашето мобилно фотостудио. Просторното му основно отделение разполага с регулируема преградна система, която може да побере безогледална фотокамера или DSLR с до 400mm f / 2.8 обектив, шест..
344.00лв.
Марка: Tenba
Раницата Axis 32L от Tenba е моделирана по тактически, военни раници и е проектирана да носи удобно и сигурно вашето мобилно фотостудио. Просторното му основно отделение разполага с регулируема преградна система, която може да побере 2 DSLR или безогледални камери с до 400mm f / 2.8 обектив, шест до..
459.00лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
FUTLON V2
ПО-НАДЕЖДЕН
Семпъл, комфортен и универсален, готов за нови дестинации!
Виж колекцията
ПАЗАРУВАЙ
С ОТСТЪПКА
Винаги изгодни оферти сред любимите ви продукти
Виж офертите