МЕНЮ
Your Cart

УДОБСТВО И СИГУРНОСТ

Удобството и сигурността са важни за фотографите, независимо дали разглеждат забележителностите на град от световна класа или са просто на разходка сред природата. Леките чанти Solstice са проектирани да отговарят на тези критерии, без да се подценява факта, че носите скъпа техника.

СЕРИОЗНИ УДОБСТВА И СИГУРНОСТ

Раниците имат своите предимства, но лесният достъп до съоръжения обикновено не е един от тях, особено ако се разхождате по кална пътека и не искате да оставите раницата си на земята. Проблем, решен с достъп до техниката в задната част на раниците или страничен при моделите Sling. Осигурява ви едновременно защита и лесно достигане до това, което ви трябва.

ПРОЕКТИРАЙТЕ СОБСТВЕН ИНТЕРИОР

Доброто подреждане на камерата и аксесоарите към нея във вътрешността на фотографската раница могат да бъдат предизвикателство. С подвижните разделители на серията ще може лесно да решите колко място ви е нужно и как да го организирате, така че да ви остане място и за други важни неща за пътуването ви – било то сандвич или да приберете леко яке.

НУЖЕН ВИ Е СТАТИВ?

Независимо дали планирате да снимате на Млечния път и друга нощна сцена, или дълга експонация, ще трябва да стабилизирате камерата си със статив (или монопод). Просто го плъзнете в специално проектирания страничен джоб, закопчайте го за повече стабилност с допълнителните стрипове за целта и тръгвайте.

Solstice

Марка: Tenba
Раницата е с капацитет да побере както безогледални камери или DSLR с 2-4 обектива (макс. 70-200мм 2.8), така DJI Mavic или по компактни дронове. Сигурен заден достъп, място за таблет, и страничен джоб, в който може да бъде поставена бутилка или статив.Solstice е колекция фотораници с изключително к..
279.00лв.
Марка: Tenba
Раницата е с капацитет да побере както безогледални камери или DSLR с 2-4 обектива (макс. 70-200мм 2.8), така DJI Mavic или по компактни дронове. Сигурен заден достъп, място за таблет, и страничен джоб, в който може да бъде поставена бутилка или статив. Solstice е колекция фотораници с изключително..
279.00лв.
Фотораница Tenba Solstice Backpack 20L Син Фотораница Tenba Solstice Backpack 20L Син
Бестселър
Марка: Tenba
Раницата е с капацитет да побере както безогледални камери или DSLR с 4-6 обектива (до 70-200мм 2.8), така и DJI Mavic или по компактни дронове. Сигурен достъп отзад, място за таблет/лаптоп, и страничен джоб, в който може да бъде поставена бутилка или статив. Solstice е колекция фотораници с изключ..
319.00лв.
Фотораница Tenba Solstice Backpack 20L Черен Фотораница Tenba Solstice Backpack 20L Черен
Бестселър
Марка: Tenba
Раницата е с капацитет да побере както безогледални камери или DSLR с 4-6 обектива (до 70-200мм 2.8), така и DJI Mavic или по компактни дронове. Сигурен достъп отзад, място за таблет/лаптоп, и страничен джоб, в който може да бъде поставена бутилка или статив.Solstice е колекция фотораници с изключит..
319.00лв.
Марка: Tenba
Раницата е с капацитет да побере както безогледални камери или DSLR с грип и 5-7 обектива (до 70-200 mm 2.8). Също така пасва на DJI Mavic и други компактни дронове. Сигурен достъп отзад, място за таблет/лаптоп и страничен джоб, в който може да бъде поставена бутилка или статив. Solstice е колекци..
399.00лв.
Фотораница Tenba Solstice Backpack 24L Черен Фотораница Tenba Solstice Backpack 24L Черен
Бестселър
Марка: Tenba
Раницата е с капацитет да побере както безогледални камери или DSLR с грип и 5-7 обектива (до  70-200 mm 2.8). Също така пасва на DJI Mavic и други компактни дронове. Сигурен достъп отзад, място за таблет/лаптоп и страничен джоб, в който може да бъде поставена бутилка или статив. Solstice е ко..
399.00лв.
Марка: Tenba
Слингът е с капацитет да побере както Безогледален или DSLR фотоапарат с 2-3 обектива (до 70-200mm 2.8). Също така пасва на DJI Mavic и други компактни дронове. Има и страничен джоб, в който може да бъде поставена бутилка или статив.Solstice е колекция фотораници и слингове с изключително качество, ..
209.00лв.
Марка: Tenba
Слингът е с капацитет да побере както безогледални камери или компактен DSLR с 2-3 обектива (до 70-200 mm 2.8), плюс iPad Mini или 8-инчов таблет с подобен размер. Също така пасва на DJI Mavic и други компактни дронове. Има и страничен джоб, в който може да бъде поставена бутилка или статив.Solstice..
189.00лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
FUTLON V2
ПО-НАДЕЖДЕН
Семпъл, комфортен и универсален, готов за нови дестинации!
Виж колекцията
ПАЗАРУВАЙ
С ОТСТЪПКА
Винаги изгодни оферти сред любимите ви продукти
Виж офертите