МЕНЮ
Your Cart

УДОБСТВО И СИГУРНОСТ

Създадени да са едновременно твърди и здрави, с висока защита, но всъщото време по-леки от други аналози, Tenba Car Caes са удобни чанти за фотографи и видеографи, транспортиращи осветителни комплекти и оборудване, било то в центъра на града или друга дестинация.Изберете си кейс - или два, или три.

ВАЖНО Е ДА Е ПОДРЕДЕНО

Фотографията и видеото са нещо повече от притежаването на камери и обективи. Осветление, модификатори, грипове, кабели - всичко което ви е нужно за снимки – трябва да има своето място. За щастие дизайнът, размерите и разнообразието от кейсове на серията Car Case не са предизвикателство за техниката ви.

РАЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН И ТЕГЛО

Замислени да бъдат удобни за транспортиране с автомобил, Care Case са печеливш избор. Има достатъчно място за всякаква техника, а благодарение на по-малкото тегло на кейсовете и здравината на дръжките, няма да изпитвате затруднение при пренасяне и товарене в багажника на вашия автомобил или ван. Външната част на чантите е изработена от водозащитен 1680D балистичен найлон*

(*балистичният найлон е изключително здрав и устойчив на износване, удари и разкъсвания материал, използван широко във военната екипировка.)

МЯСТО ЗА ВСИЧКО И ВСИЧКО НА МЯСТОТО СИ

Независимо дали ще пренасяте захранващ блок за сватбата през уикенда, светлинни панели за видеозапис или бютидиш за модна фотосесия Car Case са с идеални пропорции за транспортиране и защита на всяко оборудването.

Car Cases

Марка: Tenba
Tenba Car Case 1x1 Led Panel е предназначен да пренася до 2 броя Led панела, вкл. филтри и кабели или аксесоари в допълнение. Чантата е с подсилени вътрешни разделители, които защитават осветлението при транспортиране. На капака на чантата има ремъци за закрепване на стойки или стативи за осветлени..
449.00лв.
Чанта Tenba TRANSPORT CAR CASE CC17 - за студийно оборудване Чанта Tenba TRANSPORT CAR CASE CC17 - за студийно оборудване
Бестселър -10 %
Марка: Tenba
Кар кейсовете на Tenba са перфектното решение когато се нуждаете от сериозна защита при транспорт. Чантите са изключително леки и универсални. Подходящи за професионалисти, работещи на терен.Особености: Устойчива на удар структура с вътрешна подсилена рамка, въздушни канали и пяна с голяма плъ..
350.00лв. 389.00лв.
Марка: Tenba
Car кейсовете на Tenba са перфектното решение когато се нуждаете от сериозна защита при транспорт. Чантите са изключително леки и универсални. Подходящи за професионалисти, работещи на терен. Съвместима с бюти диш рефлектори с диаметър до 55 сантиметра. Особености: Устойчива на удар структура с въ..
389.00лв.
Марка: Tenba
Кар кейсовете на Tenba са перфектното решение когато се нуждаете от сериозна защита при транспорт. Подходящи за професионалисти, работещи на терен. Особености: Устойчива на удар структура с вътрешна подсилена рамка, въздушни канали и пяна с голяма плътност! Външната част на чантата е изработена от з..
898.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
FUTLON V2
ПО-НАДЕЖДЕН
Семпъл, комфортен и универсален, готов за нови дестинации!
Виж колекцията
ПАЗАРУВАЙ
С ОТСТЪПКА
Винаги изгодни оферти сред любимите ви продукти
Виж офертите