МЕНЮ
Your Cart

Блог RSS Feed

11 март Tenba обнови компактната си серия Skyline
admin 0 100
От тази година, една от най-предпочитаните колекции на Tenba – Skyline е с по-модерен дизайн и с нови размери. След като години наред колекцията се наложи сред потребителите със своята добра защита и ..
11 авг Колекциите на Tenba с участие на Фотоваканция 2022
admin 1 421
В началото на месец септември по традиция на българското черноморие се провежда едно от най-големите фотографски събития в страната - Фотоваканция.Тази година се провежда неговото 27-о издание, а прог..
12 апр Tenba и Shimoda с щанд на 5-та MADEPRO Conference
admin 0 454
Приятели, през 2022 г. нашите колеги от Photoschool подготвят ново фотографско събитие, което ще събере на едно място почитателите на фотографското изкуство.MADEPRO CONFERENCE е петото издание на добр..
23 дек Постоянна разпродажба на демо бройки
admin 0 908
OUTLET зона е място където ще намерите разпродажба на продукти Tenba от по-стари колекции или демобройки, които са със запазен външен вид.Разпродажбата важи до изчерпване на количествата.Място: в ..
03 сеп Раници Tenba Cooper – когато търсите стил и защита
admin 0 858
Един от най-важните аксесоари на фотографа е този, който му съхранява добре фототехниката и позволява тя да бъде лесно пренасяна от едно място на друго. Досещате се, че става въпрос за фотографската ч..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)