МЕНЮ
Your Cart

Блог RSS Feed

23 Dec Зимна разпродажба на демо бройки
admin 0 329
В разгара на зимния сезон сме ви подготвили СПЕЦИАЛНА РАЗПРОДАЖБА на демо бройки.Промоцията важи за демо продукти на Tenba.Период на промоцията – до изчерпване на количествата.Място: в шоурума н..
17 Aug Разпродажба на Демо бройки
admin 0 338
В разгара на лятото сме ви подготвили СПЕЦИАЛНА РАЗПРОДАЖБА на демо бройки.Промоцията важи за демо продукти на марките: Tenba Място: в шоурума на ВИП Трейдниг Дидживижън на адрес:Бизнес център С..
03 Sep Раници Tenba Cooper – когато търсите стил и защита
admin 0 684
Един от най-важните аксесоари на фотографа е този, който му съхранява добре фототехниката и позволява тя да бъде лесно пренасяна от едно място на друго. Досещате се, че става въпрос за фотографската ч..
01 Aug Стативи Бенро - гаранция за здравина и надеждност
admin 0 1055
Днес ще говорим за стативи. Скоро не съм го правил, а често в някое от ревютата споменавам за това колко е добре да имаш статив под ръка. Ще ви запозная с Benro. Марката предлага качествени изделия, а..
31 Jul Как да изберем фотоглава за статив Бенро
admin 0 802
Вече сме избрали своята стабилна основа Benro. Предстои да вземем още едно важно решение - каква глава да поставим. Benro предлагат два основни типа фотографски глави - ябълковидни и трипозиционни. ..
30 Jul Монопод - необходимата опора
admin 0 1206
Моноподът е ценен помощник, от който не всеки фотограф се възползва. Често се смята, че това е помагало за случаите, в които още не ти трябва статив, а снимането от ръка вече е невъзможно. Всеки, койт..
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)