МЕНЮ
Your Cart

ЕЛЕГАНТНА ЗАЩИТА

Tenba не прави компромиси, не трябва и вие да ги правите. Водени от това мото създадохме серия Cooper. Съчетание на елегантност, удобство и сигурност, за да се наслаждавате на моментите в които снимате… и не само.

ОТВЪД ДОБРИЯТ ВЪНШЕН ВИД

Освен красивият дизайн в серия Cooper, ще откриете още качествена конструкция и внимание към детайлите. Здравата, но мека памучна материя, подсилена с Кордура*, елегантни кожени акценти и интериорен дизайн, осигуряват организираност и защита на техниката ви. Ще имате цялата увереност, от която се нуждаете за следващият си ангажимент.

*Кордура е вид тъкан с полиамидна структура, изобретена в САЩ около 30-те години на 20в. Водоустойчива, трайна и здрава, материята намира широко приложение първоначално във военните униформи. Днес предимствата ѝ я правят широко предпочитана в различни области.

ГОТОВИ ЗА ДЕЙСТВИЕ КОГАТО ТРЯБВА

С горния цип на Cooper за бърз достъп сте готови да снимате във всеки един момент. Благодарение на водоотблъскващото покритие на Cooper и кожения долен панел, не е нужно да се притеснявате за времето, дори да трябва да поставите чантата си на земята. Да ви хване истински порой? Просто покрийсте с дъждобранът на Cooper за максимална защита.

БЕЗШУМНО И ДЕЛИКАТНО

Не бъдете един от ТЕЗИ фотографи. Tenba знае, че има моменти в които искате да смените техника или обектив без никой да разбере – по време на сватба или спектакъл. За целта просто издърпайте сухия цип на месинджъра леко надолу, преди да отворите капака.

Cooper

Марка: Tenba
Cooper Backpack DSLR може да събере безогледална камера с 3 до 5 обектива или DSLR с 2 до 3 обектива включително 70-200/2.8. В горната част на раницата има отделение за таблет с размер до 10". Стилна и луксозна фотораница, изработена от подсилена с Кордура памучна материя, естествена кожа и много з..
309.00лв.
Марка: Tenba
Cooper Backpack Slim може да побере таблет с размери до 10 инча и безогледална или DSLR камера с 2 до 3 обектива. Стилна и луксозна фотораница, изработена от подсилена с Кордура памучна материя, естествена кожа и много здрав интериор. Циповете са YKK! Материала е двойно обработен срещу пропускане ..
269.00лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
FUTLON V2
ПО-НАДЕЖДЕН
Семпъл, комфортен и универсален, готов за нови дестинации!
Виж колекцията
ПАЗАРУВАЙ
С ОТСТЪПКА
Винаги изгодни оферти сред любимите ви продукти
Виж офертите