МЕНЮ
Your Cart

ЕЛЕГАНТНА ЗАЩИТА

Tenba не прави компромиси, не трябва и вие да ги правите. Водени от това мото създадохме серия Cooper. Съчетание на елегантност, удобство и сигурност, за да се наслаждавате на моментите в които снимате… и не само.

ОТВЪД ДОБРИЯТ ВЪНШЕН ВИД

Освен красивият дизайн в серия Cooper, ще откриете още качествена конструкция и внимание към детайлите. Здравата, но мека памучна материя, подсилена с Кордура*, елегантни кожени акценти и интериорен дизайн, осигуряват организираност и защита на техниката ви. Ще имате цялата увереност, от която се нуждаете за следващият си ангажимент.

*Кордура е вид тъкан с полиамидна структура, изобретена в САЩ около 30-те години на 20в. Водоустойчива, трайна и здрава, материята намира широко приложение първоначално във военните униформи. Днес предимствата ѝ я правят широко предпочитана в различни области.

ГОТОВИ ЗА ДЕЙСТВИЕ КОГАТО ТРЯБВА

С горния цип на Cooper за бърз достъп сте готови да снимате във всеки един момент. Благодарение на водоотблъскващото покритие на Cooper и кожения долен панел, не е нужно да се притеснявате за времето, дори да трябва да поставите чантата си на земята. Да ви хване истински порой? Просто покрийсте с дъждобранът на Cooper за максимална защита.

БЕЗШУМНО И ДЕЛИКАТНО

Не бъдете един от ТЕЗИ фотографи. Tenba знае, че има моменти в които искате да смените техника или обектив без никой да разбере – по време на сватба или спектакъл. За целта просто издърпайте сухия цип на месинджъра леко надолу, преди да отворите капака.

Cooper

Марка: Tenba
Стилна и луксозна фотораница, изработена от подсилена памучна материя, естествена кожа и много здраво отделение за камера в долната част. Циповете са YKK! Материала е двойно обработен срещу пропускане на вода и гарантира, че раницата е водонепроницаема. Вътрешността е изключително добре организира..
278.00лв. 309.00лв.
Марка: Tenba
Стилна и луксозна фотораница, изработена от подсилена памучна материя, естествена кожа и много здрав интериор. Циповете са YKK! Материала е двойно обработен срещу пропускане на вода и гарантира, че раницата е водонепроницаема. Вътрешността е изключително добре организирана и изработена от качестве..
242.00лв. 269.00лв.
Марка: Tenba
Стилна и луксозна фоточанта, изработена от подсилена памучна материя, естествена кожа и много здрав хардуер. Циповете са YKK! Материала е двойно обработен срещу пропускане на вода и гарантира, че раницата е водонепроницаема. Вътрешността е изключително добре организирана и изработена от качествени м..
359.00лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
FUTLON V2
ПО-НАДЕЖДЕН
Семпъл, комфортен и универсален, готов за нови дестинации!
Виж колекцията
ПАЗАРУВАЙ
С ОТСТЪПКА
Винаги изгодни оферти сред любимите ви продукти
Виж офертите