МЕНЮ
Your Cart

ЕЛЕГАНТНА ЗАЩИТА

Tenba не прави компромиси, не трябва и вие да ги правите. Водени от това мото създадохме серия Cooper. Съчетание на елегантност, удобство и сигурност, за да се наслаждавате на моментите в които снимате… и не само.

ОТВЪД ДОБРИЯТ ВЪНШЕН ВИД

Освен красивият дизайн в серия Cooper, ще откриете още качествена конструкция и внимание към детайлите. Здравата, но мека памучна материя, подсилена с Кордура*, елегантни кожени акценти и интериорен дизайн, осигуряват организираност и защита на техниката ви. Ще имате цялата увереност, от която се нуждаете за следващият си ангажимент.

*Кордура е вид тъкан с полиамидна структура, изобретена в САЩ около 30-те години на 20в. Водоустойчива, трайна и здрава, материята намира широко приложение първоначално във военните униформи. Днес предимствата ѝ я правят широко предпочитана в различни области.

ГОТОВИ ЗА ДЕЙСТВИЕ КОГАТО ТРЯБВА

С горния цип на Cooper за бърз достъп сте готови да снимате във всеки един момент. Благодарение на водоотблъскващото покритие на Cooper и кожения долен панел, не е нужно да се притеснявате за времето, дори да трябва да поставите чантата си на земята. Да ви хване истински порой? Просто покрийсте с дъждобранът на Cooper за максимална защита.

БЕЗШУМНО И ДЕЛИКАТНО

Не бъдете един от ТЕЗИ фотографи. Tenba знае, че има моменти в които искате да смените техника или обектив без никой да разбере – по време на сватба или спектакъл. За целта просто издърпайте сухия цип на месинджъра леко надолу, преди да отворите капака.

Cooper

Фотораница Tenba Cooper Backpack DSLR Фотораница Tenba Cooper Backpack DSLR
До изчерпване
Марка: Tenba
Cooper Backpack DSLR може да събере безогледална камера с 3 до 5 обектива или DSLR с 2 до 3 обектива включително 70-200/2.8. В горната част на раницата има отделение за таблет с размер до 10". Стилна и луксозна фотораница, изработена от подсилена с Кордура памучна материя, естествена кожа и много з..
309.00лв.
Фотораница Tenba Cooper Backpack Slim Фотораница Tenba Cooper Backpack Slim
До изчерпване
Марка: Tenba
Cooper Backpack Slim може да побере таблет с размери до 10 инча и безогледална или DSLR камера с 2 до 3 обектива. Стилна и луксозна фотораница, изработена от подсилена с Кордура памучна материя, естествена кожа и много здрав интериор. Циповете са YKK! Материала е двойно обработен срещу пропускане ..
269.00лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
FUTLON V2
ПО-НАДЕЖДЕН
Семпъл, комфортен и универсален, готов за нови дестинации!
Виж колекцията
ПАЗАРУВАЙ
С ОТСТЪПКА
Винаги изгодни оферти сред любимите ви продукти
Виж офертите