МЕНЮ
Your Cart

За карти памет

Марка: Tenba
Reload SD 9 е калъф за до 9бр. SD карти (или Micro SD със съответен адаптер). Чрез велкро гайка може да се закача за колан, презрамка на фоточанта или раница и така винаги да имате бърз достъп до вашите карти памет. Скосените джобчета улесняват поставянето и изваждането на картите. Въженце с катина..
42.00лв.
Калъф за SD памет карти - Tenba Tools Reload SD 9 - черен Калъф за SD памет карти - Tenba Tools Reload SD 9 - черен
Бестселър
Марка: Tenba
Reload SD 9 е калъф за до 9бр. SD карти( или Micro SD със съответен адаптер). Чрез велкро гайка може да се закача за колан, презрамка на фоточанта или раница и така винаги да имате бърз достъп до вашите карти памет. Скосените джобчета улесняват поставянето и изваждането на картите. Въженце с катина..
42.00лв.
Калъф за памет карти Tenba Tools Reload Комбиниран за SD и CF карти - Камуфлаж и лайм Калъф за памет карти Tenba Tools Reload Комбиниран за SD и CF карти - Камуфлаж и лайм
Бестселър
Марка: Tenba
Защитете и съхранявайте до 12 карти в този практичен калъф за SD и CF карти. Събира до 6 бр. карти от вид. Скосените прегради улесняват поставянето и изваждането на картата ,без да нарушават надеждността на калъфчето. Затваря се чрез велкро лепенка. Може да го вържете към гайка на колата, статив, р..
35.00лв.
Марка: Tenba
Съхранявайте вашите карти надеждно и удобно, било то microSD, SD или CF формат в този универсален. Състои се от два джоба с мрежи, затварящи се с ципове. Джобовете позволяват да съхранявате отделно празните и пълни карти, като може да бъдат от всякакъв вид. Чрез зелената и червената връзка, лесно мо..
29.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)